Taller de Sant Jordi 2021


La diada de SANT JORDI és una tradició molt especial on les roses i els llibres en són els elements centrals de la celebració. Però a l’Escola Les Llisses, n’hi ha una altra de tradició:

EL TALLER DE SANT JORDI

És ben sabut, que aquest taller i el de Nadal és molt esperat i desitjat pels nostres infants. Per aquest motiu, tot i que la situació actual no ens permet organitzar-lo de forma presencial, ens hem posat a treballar i hem preparat dos tutorials per fer dos treballs manuals en família.

Ens agradaria molt que compartíssiu les vostres creacions amb nosaltres, feu-li una foto i l'utilitzarem per decorar les parets de l'escola i la publicarem al blog de l'AMPA.

Envieu-nos les fotos* a: ampalesllisses@gmail.com.

 

Taller 1:

Diu la llegenda… que per les terres de Montblanc hi vivia un Drac ferotge que tenia aterrida a tota la població de la comarca. Era de color verd i treia foc entre les dents, com el que podràs fer seguint les indicacions d'aquest vídeo. Anima't i fes el teu propi drac!

 


 Taller 2:

La diada de Sant Jordi és una tradició molt especial on les roses i els llibres en són els elements centrals de la celebració. Lligat amb la llegenda de Sant Jordi, els catalans regalem roses i llibres als nostres éssers estimats. En aquest vídeo trobaràs les passes per fer una rosa molt especial. Per tu o per regalar. Anima't, fes-la i lluïu-la!


 

* Les fotos han de ser del treball manual. No penjarem fotos on es vegi cap rostre.

 Podeu enviar-nos les fotos des d'avui mateix fins al dia 26 d'abril. A mesura que les anem rebent, les anirem penjant.

El taller de Sant Jordi de l'escola, és una de les activitats organitzades per l'AMPA, per promoure, potenciar i fomentar activitats lúdiques amb les famílies del centre.

En particular, volem promoure que els nens i nenes de l'escola i els seus familiar facin junts un treball manual.

Esperem que gaudiu molt d'aquest taller en família!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog